Εξ αναβολής συνέλευση

Έτος ίδρυσης 2016

msac@materials.uoc.gr

www.msac.gr

1η Γενική Συνέλευση

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου,

Στις 22/01/2023 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε η  1η Γενική Συνέλευση για τα εγγεγραμμένα μέλη μας  έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για τις έως τώρα δράσεις/εξελίξεις.

Στην Γ.Σ. συμμετείχαν 33 άτομα (19% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών για το 2022)

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Περιγραφή τρόπων δράσης, διεκδίκησης και εν τέλει ένταξη στο Νέο Προσοντολόγιο.

Ενημέρωση αποφοίτων για τις δράσεις που έχουν γίνει από το Σύλλογο για την ένταξη των αποφοίτων μας σε κλάδο εκπαιδευτικό τόσο στην δευτεροβάθμια όσο και στην Μεταδευτεροβαθμια εκπαίδευση.

Το παρόν θέμα έχει ακολουθήσει τη νομική οδό και ο σύλλογος παρέχει την πλήρη νομική κάλυψη/εκπροσώπηση του από την Δικηγόρο του Συλλόγου καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τα  νομικά έξοδα. Ενημέρωση για τις αγωγές που έχουν κατατεθεί (Αγωγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την απάντηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής – Αγωγή Αποζημίωσης)

Εκτενής ενημέρωση αποφοίτων για τα έσοδα έξοδα του συλλόγου.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου στην ΓΣ για να παρθούν αποφάσεις απαιτείται η στην 1η Συνέλευση συμμετοχή των 50% των οικονομικά τακτοποιημένων μελών  (τώρα συμμετοχή 19%). Ειδάλλως καλείται πάλι συνέλευση και οι αποφάσεις μπορεί να παρθούν πλέον με ό,τι συμμετοχή υπάρξει.

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 11.00  να συνδεθείτε στον σύνδεσμο που θα λάβετε ώστε να συναποφασίσουμε πως θα πορευτούμε σε θέματα που αφορούν το Σύλλογο μας. Η διάρκεια της συνέλευσης δεν θα είναι εκτενής καθώς τα περισσότερα θέματα έχουν ήδη συζητηθεί. Για οποιαδήποτε απορία όμως , είμαστε στη διάθεση σας.

Τέλος θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η κοπή της πίτας του Συλλόγου και θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να συμμετέχετε.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Σ.Ε.Υ.K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *